Varna24.bg Благодаря за сърдечния прием в Пловдив, каза при посещението си кандидат

...
Varna24.bg
Благодаря за сърдечния прием в Пловдив, каза при посещението си кандидат
Коментари Харесай

В Пловдив проф. Анастас Герджиков се обяви срещу новата заповед на Кацаров

 Varna24.bg Благодаря за сърдечния прием в Пловдив, сподели при визитата си претендент -президентът професор, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Ние имаме ясни цели - евроатлантическа ориентировка, господство на правото и да използваме образованието и нововъведенията за стопанска система на знанието. Проф. Герджиков добави, че ползата на България би трябвало да се отстоява при зелената договорка.

Той разяснява и последната заповед на здравния министър, като сподели, че тя разделя още повече българското общество, което е едвам на 20% имунизирано. Според Герджиков такава заповед не би трябвало да остане. Вместо това той прикани да възобнови активността на Националния действен щаб, който да се оправи с рецесията. В противоположен случай ще би трябвало да се затворят цели браншове от стопанската система и културни институции. Рискува се да останем и без лекари, които по една, или друга причина нямат зелени документи. 

Подобни тематики не трябва да разделят хората.

Невяна Митева, претендент за вицепрезидент сподели, че Пловдив е безценен град на сърцето й. Тук е учила, има същински другари. " Пловдив ми е на сърце ", Тя счита, че екипът им има задачата да върне духовността такава, каквато пловдивчани я усещат и за която би трябвало да се работи дружно.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР